Hoe werkt de 50 kWh accu?

De thuisbatterij van 50 kWh van Transform Energy vertegenwoordigt het neusje van de zalm in energieopslag en -beheer. Deze innovatieve oplossing maakt gebruik van geavanceerde slimme software om uw energieverbruik te optimaliseren. Door op intelligente wijze te bepalen wanneer energie opgeslagen of gebruikt moet worden, helpt deze thuisaccu van 50 kWh u om maximaal te profiteren van dalende energieprijzen en zonne-energieproductie. Bovendien houdt het systeem de accu altijd op de ideale temperatuur, wat essentieel is voor zowel de efficiëntie als de levensduur van de batterij.

Onze modulaire aanpak maakt de thuisbatterij van 50 kWh uiterst flexibel. Door units van elk 14,2 kWh op een slimme manier te combineren, kan het systeem precies worden afgestemd op uw energiebehoeften. Dit betekent dat u niet alleen investeert in een duurzame energieoplossing, maar ook in een systeem dat met uw toekomstige behoeften mee kan groeien. De voordelen van een dergelijk systeem zijn duidelijk: een lagere energierekening, minder afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en een actieve bijdrage aan een groenere toekomst.

Investeren in duurzaam energieverbruik

Wat kost een thuisbatterij van 50 kw?

Investeren in een thuisbatterij van 50 kWh is een besluit dat niet alleen uw energieverbruik optimaliseert, maar ook flink op de energierekening kan besparen op de lange termijn. Bij Transform Energy is de prijs van onze thuisbatterij van 50 kWh ontworpen om toegankelijk en kosteneffectief te zijn, terwijl we hoogwaardige technologie en service bieden. Hoewel een directe configuratie van 50 kWh niet beschikbaar is door onze modulaire opbouw, is een vergelijkbare capaciteit haalbaar door de combinatie van meerdere units.

Voor een op maat gemaakte oplossing die dicht in de buurt komt van 50 kWh, bijvoorbeeld 56,8 kWh door vier units van 14,2 kWh te combineren, bedraagt de investering ongeveer €26.000 (4 units x €6.500 per unit) exclusief de kosten voor het slimme temperatuurbeheersysteem en installatie. Deze prijs is inclusief de geavanceerde mogelijkheden om energie op de meest efficiënte manier op te slaan en te gebruiken en de flexibiliteit van onze modulaire opbouw. Met deze investering zet u een significante stap naar energieonafhankelijkheid, bespaart u op de lange termijn op energiekosten en draagt u bij aan een duurzamere toekomst.

Wat bieden wij jou

Onze diensten

Installatie & capaciteit

De capaciteit van onze 50 kWh accu is zorgvuldig ontworpen om zowel thuisgebruikers als zakelijke klanten maximale energie-efficiëntie en -onafhankelijkheid te bieden. Dit systeem, optimaal geconfigureerd voor aansluiting op uw bestaande elektriciteitsvoorziening, inclusief een directe koppeling met de P1-meter, garandeert een naadloze integratie in uw meterkast. Met een aansluitvermogen van 5000 watt en een capaciteit om 5,2 kW te laden en 4,8 kW te ontladen, biedt deze thuisbatterij een krachtige en betrouwbare oplossing voor energiebeheer.

Onze thuisaccu van 50 kWh is ontworpen voor een plug-and-play installatie, waardoor onze experts de batterij in een mum van tijd kunnen installeren. De unieke slimme fase manager, een standaard kenmerk van onze accu, zoekt actief naar de fase die het meest nodig is om overbelasting van de 50 kWh battery te voorkomen en optimale energie-efficiëntie te waarborgen. Deze aanpak zorgt niet alleen voor een flexibel en intelligent energiebeheer maar ook voor het behouden van de accu binnen het ideale temperatuur window, waardoor de efficiëntie en levensduur van de batterij worden geoptimaliseerd.

Bij Transform Energy staat een persoonlijke aanpak centraal; onze installateurs evalueren uw specifieke energiebehoeften en zorgen voor een installatie die naadloos aansluit bij uw situatie. 

Zonne energie op elk moment van de dag

Combinatie: thuisaccu 50 kWh voor zonnepanelen

De combinatie van onze thuisaccu van 50 kWh met zonnepanelen is een krachtige stap richting energieonafhankelijkheid en duurzaamheid. Door deze systemen te koppelen, kunt u de overdag opgewekte zonne-energie opslaan en gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt, waardoor u maximaal profiteert van uw investering in zonne-energie.  Deze combinatie stelt u in staat om vrijwel volledig zelfvoorzienend te zijn in uw energievoorziening, wat resulteert in een aanzienlijke verlaging van uw energierekening en een verminderde afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

De thuisaccu van 50 kWh werkt hand in hand met uw zonnepanelen om niet alleen energie efficiënt op te slaan, maar ook slim te beheren dankzij onze geavanceerde software. Dit betekent dat u altijd de beschikking heeft over groene energie, zelfs tijdens piekuren of op bewolkte dagen. Met Transform Energy kiest u voor een duurzame toekomst, waarin uw huis of bedrijf bijdraagt aan de energietransitie en u profiteert van de economische voordelen van zelfopgewekte hernieuwbare energie.

50 kWh battery voordelen

Investeren in een 50 kWh batterij van Transform Energy biedt tal van voordelen die uw overstap naar een duurzamere en voordeligere energievoorziening ondersteunen. Onze thuisaccu is ontworpen met unieke kenmerken die niet alleen de efficiëntie en veiligheid verhogen, maar ook zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste voordelen:

  • Brandveiligheid: Onze modulaire opbouw en plaatsing buiten het pand verminderen het risico op brand veroorzaakt door de accu alsmede het lang doorbranden van de accu door brand ontstaan elders in het pand, waardoor uw veiligheid voorop staat.
  • Geen zorgen over de PGS-37: Dankzij de unieke modulaire opbouw van onze systemen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de strikte PGS-37 richtlijnen, doordat de individuele units een kleine capaciteit hebben dan 30 kWh.
  • Optimale benutting van zonne-energie: Overdag opgewekte zonne-energie wordt efficiënt opgeslagen voor gebruik tijdens piekuren of wanneer de zon niet schijnt.
  • Verlaging van energiekosten: Door minder afhankelijkheid van het elektriciteitsnet bespaart u significant op uw energierekening.
  • Duurzame energievoorziening: Draagt bij aan een verminderde CO₂-uitstoot door het maximaliseren van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.
  • Lekkagegaten voor extra veiligheid: De boxen zijn voorzien van lekkagegaten, die waterafvoer mogelijk maken en zo eventuele schade aan de accu voorkomen.
  • Slimme energiebeheersysteem: Ons geavanceerde systeem optimaliseert uw energieverbruik, waardoor u efficiënter met energie omgaat.
  • Optimaal temperatuurbeheer: Het slimme systeem houdt de accu binnen het ideale temperatuurvenster voor maximale efficiëntie en langere levensduur.

Deze voordelen, gecombineerd met onze concurrerende thuisaccu 50 kWh prijs, maken de keuze voor een Transform Energy batterij niet alleen een slimme investering in uw toekomstige energieonafhankelijkheid, maar ook een stap vooruit in de richting van een duurzamere levenswijze.

Energieopslag voor de toekomst

Duurzaamheid

Door te kiezen voor een thuisbatterij van 50 kWh maakt u een bewuste stap richting duurzaamheid en energieonafhankelijkheid. De 50 kWh thuisaccu stelt u in staat om door zonnepanelen geproduceerde, hernieuwbare energie optimaal te benutten en minder afhankelijk te zijn van traditionele energiebronnen. U speelt een sleutelrol in het verminderen van de ecologische voetafdruk door uw eigen energieverbruik te beheren en te optimaliseren. Uw keuze voor een thuisbatterij van 50 kWh is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor de planeet. Samen werken we aan een duurzamere toekomst, met u als drijvende kracht achter deze positieve verandering.

Waarom wij

Energy-as-a-Service

Alles-in-één totaaloplossing
Alles-in-één totaaloplossing Van begin tot eind advies en implementatie van uw energiesysteem
Flexibel energiebeheer
Flexibel energiebeheer Beheer van het opladen, ontladen en energiemanagement door onze intuïtieve software, gekoppeld aan het slimme cloud-based algoritme
Real-time inzicht
Real-time inzicht Altijd inzicht in uw energieverbruik
Energie optimalisatie op maat
Energie optimalisatie op maat Laat u adviseren door onze ervaren experts over het optimale energiemanagement voor uw situatie

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een thuisbatterij van 50 kWh voor uw woning of bedrijf? Neem contact op met Transform Energy. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste energieoplossing. Vul het contactformulier in of bel ons direct. Laten we samenwerken aan een duurzamere toekomst.

Klantenservice