Colofon Transform Energy

De website transformenergy.nl is het officiële orgaan van Transform Energy op internet. De teksten, de informatie en het beeldmateriaal op deze website vallen onder het copyright van Transform Energy*. Aan de op deze website aanwezige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Op deze website is het auteursrecht in handen van Transform Energy. De inhoud zoals weergegeven op deze website, of onderdelen daarvan, (in de breedste zin van het woord) zijn auteursrechtelijk beschermd. Wordt de inhoud gebruikt op een andere manier dan het bekijken van pagina's op deze website, dan is schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende vereist. Zie ook onze privacy en disclaimer.

Internetbureau

In nauwe samenwerking met Cross Internet is de website transformenergy.nl ontworpen en gerealiseerd. Bij vragen of opmerkingen over deze website, kun je contact opnemen met de webredactie via info@transformenergy.nl. Meer informatie over het laten maken van een website? Bezoek de specifieke "webdesign" op de website van Cross internet.

Redactie

Door zowel het webteam van Transform Energy alsook de copywriters van Cross Internet wordt deze website redactioneel onderhouden. Zie ook onze partnerpagina.

cross internet webdesign

Vragen over deze pagina?

Vragen over deze pagina? Neem contact op via het e-mailadres info@transformenergy.nl of bel naar +31 (0)495-794090.

Klantenservice