Zakelijke oplossingen

Transformeer uw bedrijfsenergiebeheer met onze totaaloplossingen die zowel kostenbesparingen als energie-efficiëntie optimaliseren.

  • Energie-efficiëntie verbeteren: Optimaliseer het energieverbruik door energie op te slaan tijdens daluren met lage kosten en deze te gebruiken tijdens piekuren met hoge energieprijzen.
  • Netcongestie aanpakken: Onze systemen helpen bij het verminderen van afhankelijkheid van het net, wat cruciaal is voor bedrijven in gebieden met frequente netcongesties.
  • Duurzaamheid verhogen: Verduurzaam uw bedrijfsvoering door gebruik te maken van geavanceerde accutechnologie die de ecologische voetafdruk vermindert.
  • Persoonlijk advies en maatwerk: Onze experts werken nauw met u samen om een accu-oplossing op maat te bieden die past bij uw unieke situatie en behoeften.

Particuliere diensten

Voor huiseigenaren die hun energieverbruik willen optimaliseren en meer controle over hun energiekosten willen hebben.

  • Optimaal gebruik van zonne-energie: Sla overdag opgewekte zonne-energie op en gebruik deze 's avonds, waardoor u minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet.
  • Kostenbesparing en energie-onafhankelijkheid: Verminder uw energierekening door efficiënt energiebeheer en draag bij aan een duurzamere toekomst.
  • Terugverdienmogelijkheid: Verkoop overtollige energie terug aan het net op momenten dat de prijzen hoog zijn, wat uw investering nog rendabeler maakt.

Oplossingen voor grote bedrijven

Onze op maat gemaakte energieopslagsystemen zijn ideaal voor grote industriële bedrijven en agrarische ondernemingen die grote hoeveelheden energie verbruiken.

  • Specifieke energieoplossingen: Aansluitmogelijkheden voor verschillende machines met individuele energiebehoeften, geoptimaliseerd voor zowel huidig verbruik als toekomstige energieprijzen.
  • Kosten-efficiëntie: Aanzienlijke verlaging van energie-inkoopkosten door geavanceerde planning en energiebeheer.
  • Duurzaam en zelfvoorzienend: Verhoog de autonomie van uw energievoorziening en versterk uw positie in de energietransitie.
Wat bieden wij jou

Onze diensten

Slimme algoritmes van de accu's

De kern van onze energieoplossingen ligt in het geavanceerde algoritme dat de basis vormt van onze accu's. Dit slimme systeem is speciaal ontworpen om automatisch de energiestromen te beheren, zodat de opgeslagen energie op het meest optimale moment wordt ingezet. Het algoritme analyseert voortdurend uw energieconsumptiepatronen samen met de variaties in energieprijzen en weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat uw energieverbruik efficiënt wordt geoptimaliseerd, of het nu gaat om het direct gebruik van zonne-energie of het opslaan ervan voor later gebruik. Deze technologie helpt niet alleen om kosten te besparen, maar verhoogt ook uw energieonafhankelijkheid en draagt bij aan een duurzamere leefomgeving.

Modulaire opbouw van de accu's

Onze accu's zijn ontworpen met een modulaire opbouw, wat flexibiliteit en schaalbaarheid mogelijk maakt om aan de specifieke behoeften van elke situatie te voldoen. Elke module van 14,2 kWh kan onafhankelijk functioneren of gecombineerd worden om grotere capaciteiten te bereiken, zoals de veelgevraagde 50 kWh of meer. Deze benadering biedt niet alleen het voordeel van aanpassing aan uiteenlopende energiebehoeften, maar maakt ook toekomstige uitbreidingen eenvoudiger en kosteneffectiever. Door de individuele modules onder de limiet van de PGS-37 richtlijnen te houden, vereenvoudigen we bovendien de installatie en onderhoud, terwijl we voldoen aan veiligheidsnormen en regelgeving.

Interesse?

Ontdek de voordelen van geavanceerde energieoplossingen met Transform Energy. Neem vandaag nog contact op met ons team om te bespreken hoe we uw energieverbruik kunnen optimaliseren en uw energiekosten kunnen verlagen. Of u nu een particulier bent die streeft naar efficiëntie en duurzaamheid, of een bedrijf dat zijn energiekosten wil minimaliseren, wij kunnen helpen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult.

Klantenservice