Wat we doen

Slimme energiebesparing voor morgen

Een accu alleen is slechts een deel van de oplossing. Om problemen met netcongestie te voorkomen en het energieverbruik binnen uw bedrijf of woning te optimaliseren, moet de accu op de juiste tijden laden en ontladen. Ons slimme cloud-based algoritme bepaalt aan de hand van de hoeveelheid opgewekte energie, uw piektijden en de weersvoorspelling op welke momenten u de stroom van uw zonnepanelen gebruikt, u de opgeslagen stroom in de accu gebruikt of stroom afneemt van het net. Hoe het algoritme dit bepaalt, hangt af van een aantal factoren: de piektijden in uw dagelijks stroomverbruik, de hoeveelheid zonnepanelen en de totale benodigde hoeveelheid energie per dag. Om inzicht te krijgen in uw stroomverbruik komen de ingenieurs van Transform Energy graag bij u langs. Wij adviseren u over hoe u optimaal kunt besparen op uw energieverbruik en ontwikkelen een accu op maat die naadloos aansluit op uw situatie.

Wie we zijn

Dé partner voor innovators

Bent u een iniatiefnemer die altijd op zoek is naar manieren om efficiënter en innovatiever te werken? Dan bent u bij Transform Energy aan het juiste adres. Want onze oplossingen zijn voor echte innovators die geen genoegen nemen met goed genoeg. Die altijd vooruit blijven gaan, net als wij.

Twee jaar geleden kwam het concept van onze slimme energiesystemen tot leven. Een samenwerking tussen twee ervaren en bevlogen experts die zagen wat er ontbrak in de markt. Dat is waar het allemaal begon. 

Frank Truijen en Laurens Doornhein ontmoetten elkaar 20 jaar geleden toen ze allebei als ingenieurs voor Philips werkten. Frank ontwikkelde in die tijd al slimme algoritmes, optica, applicatie software en real-time embedded systemen, terwijl Laurens zich profileerde als een meester in hardware power elektronica. Met zijn ervaring in elektronica ontwikkeling, -experimentatie en het oplossen van complexe elektronica-vraagstukken en Franks expertise op het gebied van geautomatiseerde algoritme- en software ontwikkeling vormen deze twee eigenaars het perfecte team voor het realiseren van de duurzame accu- en software innovaties die via Transform Energy op de markt worden gebracht.

Klantenservice