Flexibele, modulaire opbouw

Onze thuisaccu's en bedrijfsaccusystemen zijn gebaseerd op modulaire units van 14,2 kWh. Deze modules kunnen individueel worden ingezet of gecombineerd om hogere energiecapaciteiten te bereiken, afhankelijk van uw behoeften. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en efficiëntie in energieopslag.

Diverse capaciteiten voor elke behoefte

Onze accu-oplossingen worden vaak beschreven in standaardcapaciteiten zoals 10 kWh, 20 kWh, 25 kWh, enzovoorts. Hieronder een uitleg van hoe deze capaciteiten worden samengesteld uit onze modulaire units:

  • 10 kWh: Dichtbij het bereiken door een enkele module van 14,2 kWh, ideaal voor minimale energiebehoeften.
  • 20 kWh tot 30 kWh: Samengesteld door respectievelijk één en twee modules, deze capaciteiten zijn perfect voor middelgrote huishoudens of kleine bedrijven.
  • 40 tot 60 kWh: Meestal gevormd door drie modules, optimaal voor grotere residentiële gebouwen of middelgrote bedrijfsfaciliteiten.
  • 90 tot 100 kWh: Samengesteld uit meerdere modules, deze capaciteit is ideaal voor grote industriële toepassingen of faciliteiten die een aanzienlijke hoeveelheid energie vereisen.

Door het combineren van modules kunnen we nauwkeurig de bovengenoemde capaciteiten bereiken, hoewel de daadwerkelijke aantallen licht kunnen variëren afhankelijk van de exacte configuratie en installatievoorwaarden. Elk van deze configuraties is ontworpen om een betrouwbare en duurzame energieopslagoplossing te bieden die helpt bij het verminderen van afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en het optimaliseren van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Wat bieden wij jou

Onze diensten

Naar een duurzamere toekomst

Investeer in een van onze geavanceerde accu-oplossingen om niet alleen uw energiekosten te verlagen maar ook uw impact op het milieu te minimaliseren. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we uw energieconsumptie kunnen optimaliseren met onze aanpasbare, modulaire energieopslagsystemen. Samen zetten we de stap naar een energie-efficiëntere en duurzame toekomst.

Klantenservice