Voordelen van een 20 tot 30 kWh zakelijke accu of thuisbatterij

Het kiezen voor een zakelijke batterij of thuisbatterij van 20 tot 30 kWh levert directe voordelen op voor u, zowel thuis als binnen uw bedrijf. Met deze krachtige opslagoplossing zet u een belangrijke stap richting energieonafhankelijkheid en -efficiëntie. Hier zijn de specifieke voordelen die onze 20 kWh biedt:

 • Maximale energiebenutting: Maak optimaal gebruik van uw zelf opgewekte energie door overtollige zonne-energie op te slaan voor gebruik tijdens piekuren of wanneer de zon niet schijnt. Dit minimaliseert uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en verlaagt uw energierekening.
 • Kostenbesparing: Door opgeslagen energie te gebruiken uit uw accu met een capaciteit tussen de 20 en 30 kWh in plaats van het net, profiteert u van lagere energiekosten, vooral tijdens piekverbruikstijden wanneer de energieprijzen hoger zijn of wanneer u met de thuisbatterij overdag zonne-energie opslaat voor gebruik in de avond, bijvoorbeeld voor het opladen van de auto.
 • Aangepast aan uw behoeften: Wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke energiebehoeften, of het nu gaat om een thuisbatterij of een 30 kWh accu voor uw bedrijfspand. Wij combineren onze standaard units van 14,2 kWh softwarematig om de capaciteit te bereiken die het best past bij uw situatie. Voor een 20 tot 30 kWh thuisaccu kunt u dus kiezen uit een accu van 14,2 kWh of 28,4 kWh.
 • Ononderbroken energietoevoer: Onze batterij zorgt voor een betrouwbare energievoorziening, wat essentieel is voor zowel het comfort in huis als de continuïteit van bedrijfsprocessen.
 • Eenvoudige integratie en installatie: Ons systeem is ontworpen voor een naadloze integratie met bestaande energie-infrastructuren en vereist een minimale inspanning voor installatie, waardoor u snel en gemakkelijk kunt overstappen.
 • Duurzame investering: Met de zakelijke batterij van 28,4 kWh zet u een duurzame stap die niet alleen vandaag waarde biedt, maar ook op lange termijn bijdraagt aan een groenere en kostenefficiëntere energievoorziening.

Met onze thuisaccu kiest u voor een slimmere, economischer en onafhankelijker energietoekomst.

Batterij 14,2 kWh of 28,4 kWh prijs

Bij de keuze voor een 14,2 kWh of 28,4 kWh accu zijn de kosten een essentieel onderdeel van de overweging. Een directe blik op de prijsaspecten toont dat de initiële investering in een accu van deze omvang een aanzienlijke outlay vereist, maar het is belangrijk om deze initiële kosten te wegen tegen de aanzienlijke potentiële besparingen over tijd. Een 20 kWh thuisbatterij of zakelijke accu, hoewel technisch niet direct beschikbaar als een enkele unit door onze modulaire benadering, kan samengesteld worden uit kleinere units. Elke unit heeft een standaardcapaciteit van 14,2 kWh. Dus voor een capaciteit dichtbij 20 kWh zou een combinatie van een of twee units nodig zijn, wat resulteert in een totale capaciteit van 14,2 kWh of 28,4 kWh.

De kosten per unit bedragen €6,500, dus voor twee units zou dit neerkomen op een initiële investering van €13,000. Hierbij komen nog controlekosten van €1,000, wat de totale thuisbatterij 20-30 kWh op €14,000 brengt. Deze investering biedt niet alleen de capaciteit om zelfopgewekte energie op te slaan en te gebruiken wanneer het tarief van het net hoger is, maar stelt u ook in staat om minder afhankelijk te zijn van externe energieleveranciers.

Door onze accu's te gebruiken, kunt u energie opslaan tijdens daluren of wanneer uw zonne-energiesysteem een overschot produceert, om deze later te gebruiken tijdens piekuren of wanneer de zon niet schijnt. Dit optimaliseert uw energieverbruik en leidt tot directe besparingen op uw energierekening. Bovendien, bent u flexibel in het aanpassen van de capaciteit aan uw veranderende behoeften door de modulariteit van onze oplossing. Deze aanpak garandeert een toekomstbestendige investering die met u mee kan groeien, terwijl u geniet van de voordelen van kostenbesparing op de energierekening, een verlaagde afhankelijkheid van het energienet en een duurzamere levensstijl.

Wat bieden wij jou

Onze diensten

Plug-and-play thuisaccu

Installatie en vereisten

Bij de installatie van uw accu van 20 tot 30 kWh zorgen we ervoor dat alles soepel en veilig verloopt. Uw comfort en veiligheid staan voorop in ons proces. Dit zijn de belangrijke punten die u moet weten:

 • Plaatsing en veiligheid: De accu wordt buiten uw pand geplaatst om de veiligheid te maximaliseren en het risico op brand te verkleinen. Deze strategische keuze draagt niet alleen bij aan uw gemoedsrust, maar kan ook de verzekeringskosten voor uw pand verlagen. Bovendien zorgt de plaatsing buiten voor betere warmteafvoer en gemakkelijker onderhoud.
 • Unieke eigenschappen: Onze units hebben lekkagegaten om eventuele waterschade te voorkomen en zijn uitgerust met een slim systeem dat de accu op een optimale temperatuur houdt. Dit verhoogt zowel de efficiëntie als de levensduur van uw accu.
 • Energiebeheer: Met onze unieke software wordt uw energiegebruik geoptimaliseerd. Zo verzekeren we u van de meest efficiënte energievoorziening, precies afgestemd op uw persoonlijke of zakelijke behoeften.
 • Het installatieproces: De installatie van uw accu is snel en eenvoudig, ontworpen als een plug-and-play service. Na een evaluatie van uw situatie door onze deskundige installateurs, wordt uw systeem snel werkend gemaakt, zodat u zonder grote onderbrekingen kunt genieten van duurzame energie.

Voor een optimale installatie is een aansluitvermogen van 5000 watt en 250 volt nodig. Ons systeem is compatibel met zowel enkelfasige als driefasige aansluitingen, dankzij onze slimme fase manager die zorgt voor een evenwichtige belasting.

Kies de beste thuisaccu voor uw energiebehoeften

Batterij 20-30 kWh kopen: stappenplan

Bij het kopen van een batterij van 20 kWh tot 30 kWh is het belangrijk een paar stappen te volgen om te zorgen dat u de juiste keuze maakt voor uw energiebehoeften:

 1. Evalueer uw energieverbruik: Kijk naar uw huidige en toekomstige energieverbruik om te bepalen of een 14,2 kWh of een 28,4 thuisaccu aansluit bij uw behoeften.
 2. Vergelijk aanbieders: Onderzoek de opties en vergelijk verschillende aanbieders op basis van kwaliteit, prijs en service.
 3. Let op de installatievereisten: Zorg dat uw locatie geschikt is voor de installatie van een buitenunit en controleer of uw elektrische systeem compatibel is.
 4. Vraag advies: Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag met het beoordelen van uw situatie en het vinden van de beste oplossing.

Door deze stappen te volgen, koopt u niet alleen een accu van 20-30 kWh die bij uw energiebehoeften past, maar verzekert u zich ook van een soepele installatie en optimalisatie van uw energiegebruik.

Waarom wij

Energy-as-a-Service

Alles-in-één totaaloplossing
Alles-in-één totaaloplossing Van begin tot eind advies en implementatie van uw energiesysteem
Flexibel energiebeheer
Flexibel energiebeheer Beheer van het opladen, ontladen en energiemanagement door onze intuïtieve software, gekoppeld aan het slimme cloud-based algoritme
Real-time inzicht
Real-time inzicht Altijd inzicht in uw energieverbruik
Energie optimalisatie op maat
Energie optimalisatie op maat Laat u adviseren door onze ervaren experts over het optimale energiemanagement voor uw situatie
Alles wat u moet weten

Vragen over de 28,4 kWh accu

Hoe lang gaat een thuisaccu van 28,4 kWh mee? 

De levensduur van onze thuisaccu's varieert, maar u kunt uitgaan van een lange levensduur dankzij ons slimme temperatuurbeheersysteem dat de accu optimaliseert voor efficiëntie en duurzaamheid.

Hoe werkt de installatie van een accu van 28,4 kWh? 

De installatie wordt door onze experts uitgevoerd en omvat de plaatsing van de accu buiten uw woning of pand voor optimale veiligheid en efficiëntie. Ons plug-and-play systeem zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie.

Kan ik de thuisaccu gebruiken in combinatie met zonnepanelen? 

Ja, onze thuisaccu van 14,2 kWh of 28,4 kWh is ideaal voor het opslaan van energie die overdag door zonnepanelen wordt opgewekt. Zo kunt u deze energie gebruiken op momenten dat het nodig is.

Wat kost een zakelijke accu van 20 kWh? 

De prijs voor een zakelijke accu van 20 kWh start bij €6.500 per unit van 14,2 kWh, exclusief installatiekosten. De totale kosten kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke installatievereisten en eventuele aanvullende diensten.

Is mijn pand geschikt voor een thuisaccu van 20-30 kWh?

De meeste woningen en bedrijfspanden zijn geschikt voor onze thuisaccu. We voeren een initiële beoordeling uit om te zorgen dat uw pand voldoet aan de vereisten voor veilige en efficiënte installatie. 

Meer weten?

Heeft u interesse in een zakelijke batterij of thuisaccu van 14,2 kWh of 28,4 kWh of wilt u meer informatie over hoe onze energieoplossingen uw energiegebruik duurzamer en efficiënter kunnen maken? Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de juiste energieoplossing voor uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies en ontdek hoe u kunt profiteren van de voordelen van een slimme accu. 

Klantenservice