Hoe werkt de 40-50-60 kWh accu?

Onze 40-50-60 kWh accu is een toonbeeld van flexibiliteit en efficiëntie in moderne energieopslag. Het hart van deze innovatie ligt in de modulaire opbouw, waarbij elke unit individueel 14,2 kWh aan energie kan opslaan. Voor een accu die benadert wat vaak wordt aangeduid als '40 kWh', '50 kWh' of '60kWh' combineren we drie van deze units om tot een totale capaciteit van ongeveer 42,6 kWh te komen. Heeft u behoefte aan een grotere opslagcapaciteit? Dan past een een accu van vier units, ofwel 56,8 kWh, of een vijf-unit accu van 71 kWh beter bij uw wensen. Onze ingenieurs denken graag met u mee om de ideale modulaire accu voor uw energieverbruik te configureren.

Dit systeem werkt naadloos samen met ons slimme energiebeheersysteem, dat gebruik maakt van geavanceerde algoritmes. Deze algoritmes optimaliseren in realtime de oplaad- en ontlaadcycli van de accu, gebaseerd op uw dagelijkse energieverbruikspatronen, eventueel de beschikbaarheid van zonne-energie en de huidige energieprijzen. Dit slimme systeem zorgt ervoor dat overtollige energie wordt opgeslagen tijdens perioden van lage vraag en beschikbaar is wanneer de vraag toeneemt, waardoor u minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet.

Deze aanpak garandeert niet alleen maximale energie-efficiëntie, maar ook aanzienlijke besparingen op uw energierekening. Onze systemen optimaliseren uw energiemanagement en geven u op elk gewenst moment inzicht in uw energiebesparingspotentieel. Met de modulaire en intelligente 40-50-60 kWh accu van Transform Energy investeert u in betrouwbaarheid, duurzaamheid en energieautonomie.

Voordelen van een 40 tot 60 kWh batterij

De 40-50-60 kWh batterij (om precies te zijn, de 42,6-56,8-71 kWh batterij) van Transform Energy biedt een scala aan voordelen die zowel huishoudens als bedrijven aantrekkelijk zullen vinden. Denk aan

  • Kostenbesparingen: Met onze technologie kunt u zonne-energie opslaan wanneer uw verbruik en de energiekosten laag zijn, maar ook stroom inkopen tegen lage energiekosten, en gebruiken wanneer u deze het meest nodig heeft. Dit leidt tot lagere energiekosten en een verminderde afhankelijkheid van het net.
  • Energieonafhankelijkheid: U bent niet langer slechts een afnemer in de energiemarkt, maar een actieve deelnemer aan een groene energierevolutie. Onze thuisaccu biedt de mogelijkheid om bijna volledig onafhankelijk van het elektriciteitsnet te opereren.
  • Duurzaamheid: Het systeem monitort en analyseert continu het energieverbruik en de productie om de inzet van uw accu voor zonnepanelen te optimaliseren. Dit zorgt voor een duurzame en betrouwbare energievoorziening.
  • Maatwerkoplossingen: De modulaire opbouw van de accu’s stelt ons in staat om een systeem te creëren dat naadloos aansluit op uw specifieke energiebehoeften. Of u nu een zakelijke accu van 56,8 kWh nodig heeft of een kleinere thuisaccu, onze units van 14,2 kWh kunnen flexibel worden gecombineerd.
  • Veiligheid en zekerheid: Onze accu’s worden buiten het pand geplaatst om brandgevaar te minimaliseren en zijn ontworpen met lekkagegaten om schade door water te voorkomen. Dit biedt ook voordelen voor uw verzekeringspremies.
  • Optimale temperatuurregulatie: Onze accu’s worden actief verwarmd en afgekoeld om het rendement en de levensduur te optimaliseren, waarbij het systeem de temperatuur binnen een optimale range houdt.

Deze voordelen maken de bedrijfs- en thuisbatterijen van Transform Energy niet alleen een technologisch geavanceerde keuze maar ook een slimme investering in de toekomst van uw energiebeheer.

Wat bieden wij jou

Onze diensten

Doorzichtige kosten & consistente dienstlevering

42,6 kWh zakelijke of thuisaccu prijs

De aanschaf van een 40 kWh thuisaccu bij Transform Energy, ongeveer uitkomend op 42,6 kWh met drie modulaire units, kost €19,500 (€6,500 per unit). Hierbij komt een controlekost van €1,000 voor de gehele installatie en integratie van het systeem. De investering in onze thuisaccu kan significant bijdragen aan het verlagen van uw energierekening door optimale inzet van opgeslagen en gekochte energie tegen lage tarieven. Bovendien kunnen zakelijke gebruikers in aanmerking komen voor overheidsincentives zoals de Energie-Investeringsaftrek (EIA), die verder helpt in het drukken van de netto kosten en versnellen van de terugverdientijd.

Veilig & eenvoudig

Installatie en vereisten

De installatie van het energie opslag en management systeem verloopt via een nauwkeurig stappenplan om optimale prestaties en moeiteloze ervaringen te garanderen:

  1. Adviesgesprek: Het proces begint met een persoonlijk adviesgesprek, waarbij onze ingenieurs uw locatie bezoeken om de energiebehoeften en de specifieke kenmerken van uw pand te beoordelen. We bespreken uw huidige energieverbruik en uw doelstellingen voor energieonafhankelijkheid.
  2. Ontwerp en planning: Gebaseerd op het adviesgesprek, ontwerpen we een accu systeem dat naadloos aansluit bij uw behoeften. Dit systeem wordt op maat gemaakt, waarbij de standaardcapaciteit van onze units 14,2 kWh is, die in stappen van 14,2 kWh kunnen worden uitgebreid tot de benodigde capaciteit.
  3. Installatie: De installatie van de thuisaccu gebeurt buitenshuis om veiligheidsrisico's zoals brandgevaar te verminderen. Onze units worden geplaatst in speciaal ontworpen kasten die ook voorzien zijn van lekkagegaten om eventuele schade door vocht te voorkomen. Deze kasten helpen ook de units beschermen tegen weersinvloeden.
  4. Veiligheidsmaatregelen en compliance: Dankzij de modulaire opbouw van onze units, die elk minder dan 20 kWh bevatten, zijn onze systemen vrijgesteld van de strikte PGS-37 richtlijnen, wat de installatie vereenvoudigt en compliance zorgen wegneemt.

Deze benadering zorgt voor een veilige en efficiënte installatie, waarbij u profiteert van een accu die speciaal is ontworpen om aan uw energiebehoeften te voldoen en u te helpen uw energiekosten te verlagen en uw ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Waarom wij

Energy-as-a-Service

Alles-in-één totaaloplossing
Alles-in-één totaaloplossing Van begin tot eind advies en implementatie van uw energiesysteem
Flexibel energiebeheer
Flexibel energiebeheer Beheer van het opladen, ontladen en energiemanagement door onze intuïtieve software, gekoppeld aan het slimme cloud-based algoritme
Real-time inzicht
Real-time inzicht Altijd inzicht in uw energieverbruik
Energie optimalisatie op maat
Energie optimalisatie op maat Laat u adviseren door onze ervaren experts over het optimale energiemanagement voor uw situatie

Zakelijke batterij of thuisaccu 42,6 tot 71 kWh voor zonnepanelen

De 42,6 tot 71 kWh thuisaccu of zakelijke batterij optimaliseert het gebruik van zonne-energie in uw huishouden of bedrijf. Door overdag opgewekte energie op te slaan, maakt de accu het bijvoorbeeld mogelijk om 's avonds na het werk uw elektrische auto op te laden met de zonnestroom die eerder die dag is verzameld. Of houd industriële of agrarische apparatuur die de hele nacht aan moet staan betaalbaar met energie van overdag. Dit vermindert uw afhankelijkheid van het net tijdens piektarieven en verlaagt uw energiekosten aanzienlijk.

De interactie tussen de accu en zonnepanelen wordt beheerd door ons geïntegreerde systeem dat zorgt voor een efficiënte energieflow, waardoor uw zonne-installatie optimaal benut wordt. Dit draagt bij aan een duurzamer energiegebruik en verhoogt uw onafhankelijkheid van externe energiebronnen.

Industrie, kantoor, huishouden & meer

Voor wie is de 40-50-60 kWh batterij geschikt?

De 40-50-60 kWh thuisbatterij is ideaal voor grote huishoudens en middelgrote bedrijven die een aanzienlijke dagelijkse energiebehoefte hebben. Gezinnen die een hoger energieverbruik ervaren door het gebruik van meerdere elektrische apparaten, of bedrijven die continu energie nodig hebben voor hun operaties, vinden in deze thuisbatterij een betrouwbare oplossing. Het is ook een uitstekende keuze voor locaties met fluctuerende energieprijzen, waar het maximaliseren van het gebruik van zonne-energie en het minimaliseren van energiekosten prioriteit zijn. Deze thuisbatterij biedt de autonomie en de efficiëntie die nodig zijn om energieonafhankelijkheid en duurzaamheid te versterken.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in het vergroten van uw energieonafhankelijkheid met onze modulaire accu of wilt u meer weten over hoe dit systeem uw energiekosten kan verlagen? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u de beste energieoplossing voor uw situatie te ontwerpen. Wacht niet langer en zet vandaag nog de stap naar een duurzamere toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek.

Klantenservice