Metalot is een innovatiehub die zich richt op het sluiten van de metaalkringloop en het ontwikkelen van CO2-neutrale energietechnologieën, waarbij ze de krachten bundelen van onderzoekers, overheid, industrie en onderwijs. Ze zijn pioniers in het Future Energy Lab waar ze werken aan het op de markt brengen van duurzame energieoplossingen, zoals het gebruik van metalen voor energieopslag, en zetten zich in voor een toekomst waarin fossiele brandstoffen overbodig zijn.

Bij Garage Tom Gielis in Weert kunt u rekenen op een uitstekende service voor al uw auto-onderhoud en -reparaties. Of het nu gaat om een APK-keuring, schadeherstel of een eenvoudige bandenwissel, het deskundige team behandelt uw voertuig met zorg en aandacht. Klantgerichtheid en eerlijke prijzen zijn de pijlers waarop dit familiebedrijf zijn reputatie heeft gebouwd.

HB Logistiek biedt een uitgebreide 24/7 koeriersservice, inclusief spoed- en next day leveringen binnen Europa, met een focus op professionaliteit en betrouwbaarheid, ondersteund door hun NIWO-certificering.

Bjorn Kuiper Bouw-Systemen biedt al meer dan 25 jaar maatwerk schuttingen in Nederland en België. Het bedrijf heeft een breed assortiment van houten, betonnen en hout-beton combinaties, gericht op kwaliteit en persoonlijke stijl. Klanten kunnen online offertes aanvragen voor gepersonaliseerde schuttingoplossingen.

TIMS Nederland levert ICT-beheer en maatwerkoplossingen voor MKB's in de Kempen, Noord-Brabant, met een focus op Microsoft en Google technologieën. Ze bieden persoonlijke service en expertise in IT-consultancy, websiteontwikkeling, cloud diensten en systeembeheer, gericht op het ondersteunen en optimaliseren van bedrijfsprocessen.

JBS Tech is een groeiend machinebouw- en engineeringsbedrijf, gespecialiseerd in technische automatisering en robotisering, dat maatwerk en turn-key oplossingen biedt van ontwerp tot onderhoud. Ze staan bekend om hun betrouwbare, snelle service en het leveren van innovatieve oplossingen gericht op kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie.

Verkeyn Ventilatie Service, met meer dan tien jaar ervaring in mechanische ventilatie en WTW-units, biedt gespecialiseerde diensten voor het onderhoud, reiniging, en optimalisatie van ventilatiesystemen in Zuid-Nederland. Ze streven naar hoge luchtkwaliteit in woningen en kleine kantoren, met focus op duurzaamheid en efficiëntie.

Klantenservice