Optimaliseer uw zonne-energie

Voor huizen uitgerust met zonnepanelen maximaliseert onze thuisaccu de benutting van zelf opgewekte energie. Door overdag zonne-energie op te slaan, kunt u deze energie gebruiken in de avonduren, wanneer de vraag naar energie toeneemt en de kosten vaak hoger zijn. Dit vermindert niet alleen uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet tijdens piekuren, maar zorgt ook voor een aanzienlijke verlaging van uw energierekening.

Slimme energieopslag zonder zonnepanelen

Heeft u geen zonnepanelen? Geen probleem. Onze thuisaccu werkt even efficiënt met energie van het net. U kunt elektriciteit opslaan wanneer de tarieven laag zijn, bijvoorbeeld 's nachts, en deze gebruiken wanneer de prijzen stijgen. Dit slimme gebruik van energieopslag zorgt voor een directe vermindering van uw energiekosten.

Waarom wij

Energy-as-a-Service

Alles-in-één totaaloplossing
Alles-in-één totaaloplossing Van begin tot eind advies en implementatie van uw energiesysteem
Flexibel energiebeheer
Flexibel energiebeheer Beheer van het opladen, ontladen en energiemanagement door onze intuïtieve software, gekoppeld aan het slimme cloud-based algoritme
Real-time inzicht
Real-time inzicht Altijd inzicht in uw energieverbruik
Energie optimalisatie op maat
Energie optimalisatie op maat Laat u adviseren door onze ervaren experts over het optimale energiemanagement voor uw situatie

Verdien aan overtollige energie

Een van de unieke voordelen van het gebruik van een thuisaccu is de mogelijkheid om overtollige energie terug te verkopen aan het net. Als uw systeem meer energie genereert of opslaat dan nodig, kunt u deze tegen een hogere prijs verkopen tijdens piekuren. Dit niet alleen helpt de kosten van de accu te compenseren, maar kan ook een bron van inkomsten worden.

Duurzaam en zelfvoorzienend leven

De thuisaccu van Transform Energy is meer dan alleen een energieoplossing; het is een stap naar een duurzamer en zelfvoorzienender leven. Door de afhankelijkheid van externe energiebronnen te verminderen en de controle over uw eigen energievoorziening te vergroten, draagt u bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en ondersteunt u actief de wereldwijde energietransitie.

Klaar voor de toekomst

Investeer vandaag in de energietechnologie van morgen met Transform Energy. Onze thuisaccu's zijn ontworpen met de nieuwste innovaties op het gebied van energieopslag en -beheer, waardoor u verzekerd bent van een oplossing die jarenlang meegaat. Bent u klaar om uw energieverbruik te transformeren en te profiteren van de voordelen van een slimme, kosteneffectieve en duurzame energieoplossing? Neem contact met ons op voor meer informatie en begin met het bouwen aan een groenere toekomst.

Klantenservice