Energieoptimalisatie: ook bij u thuis

Hoe werkt het?

Bij Transform Energy richten we ons op het leveren van slimme accu systemen die perfect aansluiten bij uw energiebehoeften, of u nu een groot bedrijf runt of uw huishouden van groene energie wilt voorzien. Onze accu's, opgebouwd uit modules van 14,2 kWh, kunnen naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande elektrische systemen en zijn direct klaar voor gebruik na installatie. 

Door de modulaire opbouw van onze energieopslagsystemen kunt u precies het vermogen kiezen dat het beste aansluit op uw energieverbruik. Als u op zoek bent naar een capaciteit van 90 tot 100 kWh, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een accu die is opgebouwd uit zeven units met een totaal vermogen van 99,4 kWh. Heeft u nog meer power nodig. Dan kiest u voor een accu die uit acht units bestaat met een capaciteit van 113,6 kWh. Of neem een kleinere accu van 6 units, ofwel 85,2 kWh. Onze experts adviseren u graag over de optimale capaciteit voor uw situatie. 

Elk systeem is ontworpen voor een directe koppeling aan de P1-meter, wat zorgt voor optimale communicatie en prestaties. Onze accu's hebben een aansluitvermogen van 5000 watt en kunnen 5,2 kW laden en 4,8 kW ontladen, waardoor ze een krachtige en betrouwbare oplossing voor uw energiebeheer bieden.

De installatie van onze systemen is snel en ongecompliceerd. Dankzij de plug-and-play configuratie kunnen onze technici de installatie efficiënt uitvoeren met minimale verstoring van uw dagelijkse routine. Elk systeem is uitgerust met een slimme fase manager die automatisch de optimale werking regelt, waardoor de belasting gelijkmatig wordt verdeeld en overbelasting wordt voorkomen. Dit garandeert niet alleen een verhoogde efficiëntie maar verlengt ook de levensduur van de accu.

Onze persoonlijke benadering betekent dat we bij elke installatie zorgvuldig uw specifieke situatie evalueren, zodat we een systeem kunnen installeren dat naadloos aansluit bij uw energiebehoeften en -doelen. Zo zorgt Transform Energy ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw investering in duurzame energie.

Heb ik een thuisaccu van 90 tot100 kWh nodig?

In de meeste huishoudelijke situaties is een thuisbatterij van deze omvang niet noodzakelijk. Een capaciteit van 99,4 kWh overstijgt ruimschoots de dagelijkse energiebehoeften van een gemiddeld gezin en is daarom voornamelijk geschikt voor toepassingen op grotere schaal, zoals in bedrijfsinstellingen of voor complexe energiemanagementsystemen. Bij Transform Energy richten we ons op het bieden van energieoplossingen die niet alleen duurzaam, maar ook praktisch zijn.

De keuze voor een grote zakelijke batterij zoals de 85,2 kWh, de 99,4 kWh of zelfs de 113,6 kWh kan interessant zijn voor industriële - of landbouwbedrijven die een constante en hoge energiebehoefte hebben, of voor locaties waar netcongestie vaak een uitdaging vormt. Deze capaciteit stelt gebruikers in staat om energie op te slaan tijdens lage tariefperiodes en deze te gebruiken tijdens piektijden, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen en verhoogde energieonafhankelijkheid. Met een accu van 90 tot 100 kWh vermindert u uw afhankelijkheid van het net aanzienlijk, terwijl u bijdraagt aan een meer duurzame toekomst.

Investeren in energiebesparing

Wat kost een grote batterij?

Bij Transform Energy bieden we modulaire oplossingen aan die u in staat stellen om accu’s op maat te configureren. Onze units van 14,2 kWh kunnen gecombineerd worden om een totale capaciteit te bereiken die bijna overeenkomt met 90 of 100 kWh, afhankelijk van uw wensen. Voor een gesimuleerde accu van 99,4 kWh zou u dus zeven van deze units combineren.

De kosten per unit zijn €6.500. Voor zeven units komt dit neer op een totaal van 7 x €6.500 = €45.500. Deze prijs is exclusief eventuele extra kosten voor installatie en het slimme energiebeheersysteem dat zorgt voor een efficiënte interactie met uw energie-infrastructuur.

Daarnaast rekent u voor het complete energiebeheersysteem, dat essentieel is voor het optimaliseren van het gebruik van de opgeslagen energie, nog eens €1.000. Dus, de geschatte totale kosten voor een thuisaccu-opstelling van 99,4 kWh met onze units zou rond de €46.500 liggen. Dit biedt een economisch efficiënte oplossing voor het beheer van uw energiebehoeften en stelt u in staat om energieonafhankelijkheid te bereiken terwijl u bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Wat bieden wij jou

Onze diensten

Voordelen van een 99,4 kWh accu

De voordelen van een accu met een grote capaciteit, zoals onze 99,4 kWh home battery, zijn bijzonder aantrekkelijk voor zakelijke toepassingen en situaties die volledige energieonafhankelijkheid vereisen. Hier zijn enkele voordelen die het overwegen waard zijn:

  • Kostenbesparing: Door energie op te slaan wanneer deze goedkoop is en te gebruiken tijdens piektijden, kunt u aanzienlijk besparen op de energiekosten.
  • Betrouwbaarheid: In geval van stroomuitval biedt een dergelijke accu een solide backup, essentieel voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering.
  • Duurzaamheid: Volledig draaien op hernieuwbare energie vermindert de ecologische voetafdruk van uw bedrijf en ondersteunt duurzame bedrijfspraktijken.
  • Onafhankelijkheid: Met een grote thuisaccu kunt u minder afhankelijk zijn van het net, wat vooral in gebieden met netcongestie een groot voordeel is.

Investeren in een 90 tot 100 kWh accu kan uw bedrijf helpen om efficiënter en duurzamer te opereren, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Waarom wij

Energy-as-a-Service

Alles-in-één totaaloplossing
Alles-in-één totaaloplossing Van begin tot eind advies en implementatie van uw energiesysteem
Flexibel energiebeheer
Flexibel energiebeheer Beheer van het opladen, ontladen en energiemanagement door onze intuïtieve software, gekoppeld aan het slimme cloud-based algoritme
Real-time inzicht
Real-time inzicht Altijd inzicht in uw energieverbruik
Energie optimalisatie op maat
Energie optimalisatie op maat Laat u adviseren door onze ervaren experts over het optimale energiemanagement voor uw situatie

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het optimaliseren van uw energieverbruik met een accu van 85,2 kWh, 99,4 kWh of 113,6 kWh? Of wilt u advies over welke capaciteit het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op met Transform Energy. Ons deskundige team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u de meest efficiënte en duurzame energieoplossing te vinden. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website of ons direct bellen. Laten we samen de eerste stap zetten naar een energiezuinigere en duurzamere toekomst.

Klantenservice