Zonne energie met dunne film panelen zijn de toekomst. Ook jij kunt van de zon gebruikmaken. Transformenergy heeft voor jou beste zonnne-energie producten op een rijtje gezet.

Transformenergy richt zich met name op de laatste innovatie op alternatieve energie die bruikbaar is voor iedereen. Transformenergy biedt hier een overzicht van aan op het portaal. In eerste instantie richt Transformenergy zich op de internationale markt. Ook zullen er in een later stadium verschillende talen Transformenergy overzichtspagina’s op internet verschijnen.

Transformenergy is in gestart 2005 in Groningen Nederland en richt zich op de consument die mee wil in de nieuwe wereld van duurzame energie.
Volgens de werkgroep is het nu meer dan de hoogste tijd dat iedereen makkelijk een toepassing kan kiezen die geheel bij de persoonlijke behoefte van energie consumptie past.

Transformenergy heeft geconstateerd dat veel consumenten graag zouden willen overstappen naar meer duurzame methoden om dagelijks bewuster met energie om te gaan. Het probleem is dat op internet het overzicht ontbreekt om doelgericht te zoeken naar persoonlijke oplossingen.

Het idee is simpel. Transformenergy geeft een overzicht van de verschillende soorten duurzame energie voor de normale consument.

Transformenergy is bezig met de voorbereiding van verkoop.
Pv panelen zullen door Transformenergy voor scherpe prijzen worden aangeboden. Wij verwachten de verkoop eind 2009 te starten.

Pv panelen, zonnestroom, thin film panel, led licht allen energie van de toekomst. Vandaag al bij Transformenergy.