Tranformenergy streeft naar onafhankelijkheid en duurzaamheid van begin tot eind in energiegebruik. In huis kan je veel doen om energie te besparen. Transformenergy laat je de nieuwste mogelijkheden zien om energie in huis te besparen of zelf op te wekken.

Innovatieve toepassingen voor jouw huis.
In huis kan je veel doen om energie te besparen.
Transformenergy laat je de mogelijkheden zien om energie in huis te beperken of zelf op te wekken.
Transformenergy houdt zich bezig met een optimale benutting van energie. Wij verzamelen de op dit moment meest up to date producten op gebied van energiebesparing. Het betreft hier kleine onderdelen (spaarlampen, isolatie sets) tot aan hout gestookte CV installaties en biomassa. Wij geven een overzicht van de beste bedrijven toegespitst op duurzaam wonen.

Steeds blijft Transformenergy zoeken naar de laatste innovatie op het gebied van simpele toepassingen voor dagelijks gebruik. Op de portal van Transformenergy blijf je gegarandeerd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie.

Help Transformenergy mee. Bent u een producent van duurzame producten meld dan kosteloos uw link aan. Wij zullen deze bekijken en plaatsten op de betreffende overzichtspagina.
Ook informatieve duurzame energie instellingen zijn welkom om een link door te geven. Als de site aan innovatie doet is de kans groot dat deze in de maandelijkse onafhankelijke Transformenergy top 10 wordt opgenomen.

Ook is Transformenergy actief met het stimuleren van de overheid om op korte termijn over te stappen op alternatieve erergie methodes.
Dit door het aandragen van oplossingen voor verantwoord energie gebruik. Transformenergy promoot snellere invoering van groene energie in binnen en buitenland.Transformenergy duurzame energie gevestigd is Groningen.
De Transformenergy duurzame energie portal, naar het concept Chris Garrit.

HOME  Duurzame energie video's Duurzame energie video's
HOME  Transformenergy english Transformenergy english
HOME  Transformenergy Blog Transformenergy Blog